021 _ 42291 info@likesafar.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
021 _ 42291 info@likesafar.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

ویزا برزیل

مقدمه:

جمهوری فدراتیو برزیل بزرگ ترین و پرجمعیت ترین کشور آمریکای جنوبی است.پایتخت آن برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی است.برزیل که منطقه وسیعی را بین آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس در برمی گیرد،شرقی ترین کشور آمریکا است و با کشورهای اروگوئه ، آرژانتین ، پاراگوئه ، بولیوی ، پرو ، کلمبیا ، ونزوئلا ، گویان ، سورینام و گویان فرانسه هم مرز است.در حقیقت،برزیل به جز اکوادور وشیلی با تمامی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک دارد.مردم این کشور از نژادهای اروپایی، سرخ پوست، آفریقایی و آسیایی هستند و دین اکثر آنها کاتولیک است.
برزیل پنجمین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت (بعد از کشورهای روسیه، کانادا، چین و آمریکا) و از قابل توجه ترین کشورهای قاره آمریکا از نظر توسعه اقتصادی است.
این کشور با در اختیار داشتن بخش‌ های گسترده و توسعه‌ یافته کشاورزی، معدن، تولید، خدمات و نیروی کار، دارای بیشترین میزان تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) در میان سایر کشورهای آمریکای لاتین است که این موضوع آن را به قدرت اقتصادی منطقه تبدیل کرده ‌است.

اخذ ویزای برزیل

در آبان ماه سال 96 یا نوامبر سال 2017 میلادی در برزیل یک قانون جدید به شماره 13.445 شکل گرفته است و تصویب آن که طبق تصویب نامه‌ شماره‌ی 9.199 ملزم به اجرا می‌باشد.سفارت برزیل در تهران نیز اعلام کرده است که در طول زمان در صورت تغییر قوانین رویداد، قوانین اخذ ویزای برزیل برای ایرانیان تغییر خواهد کرد و خدمات سفارتخانه برزیل متاثر از آن خواهد بود. طبق این قانون تصویب شده، رویداد جهانگردی و ترانزیت صادر نخواهد شد و برای اتباع خارجی که قصد سفر کوتاه به برزیل (حداکثر 3 ماه)، مقاصد گردشگری، ترانزیت، فرهنگی، ورزشی، شرکت در همایش، فعالیت‌های داوطلبانه، تحصیل، ویزای پرس Press  برزیل و فعالیت‌های مشاوره‌ای وبازرسی ویزای برزیل صادر نخواهد شد.

مراحل گرفتن ویزای برزیل

1- مرحله اول درخواست ویزای برزیل، پر کردن پرسشنامه ویزای برزیل
اولین گام برای گرفتن ویزای برزیل درخواست آنلاین ویزا است. به این صورت که سفارت برزیل یک پرسشنامه ایجاد کرده است تا با پرکردن این پرسشنامه، اولین گام از مراحل گرفتن ویزای برزیل برای شما است.
2-مرحله دوم ارسال مدارک به صورت آنلاین
پس از ثبت اطلاعات در پرسشنامه ویزای برزیل، شما باید اسکن مدارک خواسته شده را در سایت آپلود کنید و در هیچ صورتی اگر این کار را انجام ندهید، نمی‌توانید بقیه‌ی مراحل گرفتن ویزای برزیل را انجام دهید.
نکات:
پس از دریافت پرسشنامه و پر کردن آن باید تمامی صفحات توسط فرد درخواست دهنده‌ی ویزای کشور برزیل امضا شود و این امر مستلزم پرینت از پرسشنامه است.
زبان‌های مورد قبول برای مدارک، انگلیسی، پرتغالی و اسپانیایی اسن. پس برای مدارک خواسته شده را به یکی از زبان‌های فوق ترجمه کرده و در سایت بارگذاری نمایید.
3- مرحله سوم
پس از ثبت اطلاعات و بارگزاری مدارک که مراحل سخت ویزای برزیل بودند، شما باید نسخه‌ی پرینت شده‌ی پرسشنامه‌ی ویزای برزیل و اصل تمامی مدارک به همراه ترجمه‌ی مدارک ویزا برزیل را باید به سفارت ببرید. در صورتی که می‌خواهیدلایک سفر برایتان ویزا برزیل بگیرد، شما باید مدارک را تخویل همکاران ما دهید.

انواع ویزاها کشور برزیل:

  • ویزا توریستی
  • ویزا تجاری
  • ویزا ترانزیت
  • ویزای تحصیلی برزیل
  • ویزای سرمایه گذاری برزیل

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی :

  •  اصل گذرنامه امضا شده با حداقل ۸ ماه اعتبار از تاریخ ورود
  •  کپی از 5 صفحه ی اول و صفحات دارای ویزا و مهر ورود وخروج گذرنامه
  •  اصل و ترجمه ی شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن
  •  وجود حداقل یک صفحه کاملا خالی در پاسپورت الزامی است .
  •  تحویل پاسپورتهای قدیمی، شانس مسافر را برای دریافت ویزا افزایش می دهد .
  •  یک قطعه عکس 3*4رنگی جدید، تمام رخ، با زمینه سفید و بدون روتوش (در صورت گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت، عکس باید متفاوت با عکس پاسپورت باشد).
  •  گواهی تمکن مالی و پرینت سه ماه آخر با حداقل موجودی 30 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی
  •  اصل و ترجمه سند مالکیت به نام شخص متقاضی (+کپی برای افراد تحت تکفل که با او سفر میکنند).
  •  اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی (+ کپی برای افراد تحت تکفل که با او سفر می کنند) .

    – مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی .
    – مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت .
    – پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی .
    – وکلا: پروانه وکالت .
    – بازنشسته ها: ارائه ی حکم بازنشستگی، ارائه ی آخرین فیش حقوقی.
    – دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

    ** برای ترجمه ی نامه ی اشتغال به تحصیل و کار نزدیکترین تاریخ به زمان سفارت را در نظر بگیرید.
    ** حتما نامه ی گواهی اشتغال خطاب به سفارت باشد.
    ** در نامه ی اشتغال به کار سِمَت ذکر شود.
    ** برای زنان متاهل و خانه دار که به تنهایی سفر می کنند، اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر الزامی است.
    ** برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می کنند، رضایتنامه محضری الزامی است 

    * علاوه بر مدارک پیش گفته، مدارکی از قبیل “فرم درخواست ویزا ” و  “بیمه مسافرتی ” ،”رزرو قطعی هتلها” ،”بلیط رفت و برگشت پروازی” توسط همکاران ما در لایک سفر تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزا تجاری/کاری/سرمایه گذاری:

  •  اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  •  گذرنامه های پیشین
  •  یک قطعه عکس رنگی جدید 4*3
  •  دعوتنامه از سوی شرکت و یا موسسه¬ای که متقاضی در طول اقامت خود در برزیل ملاقات خواهد کرد
  •  گواهی تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی و یا اقرارنامه محل کار مبنی بر حمایت مالی و تقبل هزینه های متقاضی در طول سفر توسط کارفرما
  •  معرفی نامه محل کار به همراه لیست بیمه از محل کار با ذکر سمت و هدف از مسافرت به برزیل
  •  رزروهتل و بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست روادید) 

مدارک مورد نیاز ویزا ترانزیت :

* اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار 
* گذرنامه های پیشین 
* یک قطعه عکس رنگی جدید 4*3 
* گواهی فعالیت در ایران )اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب 
* رزرو بلیط هوایی رفت به برزیل 
* بلیط هواپیما به مقصد نهایی 
* روادید معتبر کشور مقصد 
* مدارک و گواهی تمکن مالی )از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی ، سند مالکیت و سایر مدارک مالی(
* اجازه محضری والدین برای افراد زیر هجده سال 

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی برزیل

  • ریز نمرات تحصیلی قبلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
    اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس 4*3 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی
  • نامه کتبی تاییدیه و پذیرش موسسه و یا دانشگاه مربوطه.
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.
  • گواهی مالی که نشان دهنده توانایی پرداخت تمامی هزینه ها در مدت زمان اقامت شما در برزیل می باشد.
  • دارا بودن مدرک زبان(در برزیل بیشتر به زبان پرتغالی صحبت می کنند و کمتر از زبان انگلیسی استفاده می نمایند)